The Fairytale Studio

- născoceli cu voce tare -

The Fairytale Studio

- născoceli cu voce tare -

Mulţumiri ilustratorilor:

Anna este primul artist strãin cu care am colaborat, ilustrând-o pe frumoasa "Levãnţica"- care va apãrea, în curând, pe blog. O puteţi gãsi aici 

Anna is the first foreign artist that I worked with; she beautifully illustrated "The Lavender Fairy"- soon to be on the blog. You can find Anna`s work here

 

 

 

Cu toate că mi-a spus că nu-i nevoie s-o menționez pe blog, eu simt nevoia s-o fac. Minunata Zână Papiotă, așa cum am gândit-o inițial, e născoceala Cristinei Mureșan- Toth, care a întruchipat-o, de fapt, pe Iulia David- muza mea de la Little Wonder. Alte minunății desenate de Cristina puteți găsi aici.

 

 

 

 

 

Mara este genul de artist care nu doar te ajută cu ce i-ai cerut, dar îți și depășește orice așteptare! Ea le-a dat chip și aripi Feyei și Oracolului din "Feya și Pădurea Candorii". A fost o mare plăcere să lucrez cu ea și aștept cu drag colaborări viitoare! Portofoliul Marei îl puteți găsi aici.

 

 

 

Alexandra le-a dat viață Zânei Mușețel și curajoasei Lulu din Lumea de Jos. Desenele ei sunt atât de vesele și versatile, încât parcă am impresia că s-ar putea potrivi oricărei povești. Pe Alexandra o puteți găsi aici.